Legkorszerűbb (hengerenkénti befecskendezéses, szabályozott katalizátoros,
műanyag szívócsöves) gépjárművek LPG átalakítói
Az átalakító rendszer elemei:
A POLARIS rendszer jellemzői | Elektromos szabályzó egység | Automatikus átkapcsoló | Nyomáscsökkentő/elpárologtató | Minőségbiztosítási rendszer | További műszaki információk

A POLARIS RENDSZER JELLEMZŐI
A Polaris a Stargas által kifejlesztett megoldás a gáz halmazállapotú LPG fázis szekvenciális elektronikus adagolására, melyet szabályozott gyújtású, lambda szondás, három utas katalizátorral felszerelt gépjárművekhez fejlesztettek ki.
A legfejlettebb tervezési módszereket és gyártási technológiákat alkalmazva a Polaris rendszer működés közben bizonyítja a kiemelkedően előnyös tulajdonságait a biztonság, az elérhetőség és a környezetre gyakorolt hatás tekintetében. A rendszer teljesen megfelel a legutóbbi ONU ECE R67-01-es európai homologizációs előírásoknak és az EURO 3 és EURO 4 környezetszennyezés elleni direktíváknak.

A Polaris az üzemanyag ellátó rendszerek családjában a legújabb generációs LPG átalakítók közé tartozik, amelyek elektronikus üzemanyag adagoló rendszert (injektort) alkalmaznak a motor energia ellátása céljából. A rendszer jól körülhatárolható és egyértelmű előnyei közé tartozik a megnövelt biztonság, tökéletesített működés, egyúttal kevesebb üzemanyag felhasználás, valamint csökkentett mennyiségű káros anyag kibocsátás.
Amint az a felső ábrán látható, egy korszerű Stargas LPG rendszerrel a motor optimális terhelési állapota mellett az LPG üzem nem jelent teljesítmény csökkenést, sőt éppen ellenkezőleg, a motor néhány százalékkal nagyobb nyomatékot szolgáltat, ugyanakkor lényegesen kedvezőbbek a működési költségek, és alacsonyabb a káros anyag kibocsátás. 
A BIBUS Kft viszonteladóinál, a STARGAS termékek beszerelésére szakosodott műhelyekben szakszerűen beszerelik és beállítják az Ön gépkocsijába legjobban illeszkedő korszerű LPG átalakító berendezéseket. Ettől kezdve Ön jelentős üzemanyag költség megtakarítást érhet el.